Glide

Glide Glide Glide Glide Glide
Тарифи Безкоштовний тариф

Glide — платформа для створення мобільних застосунків без використання програмного коду. В Glide застосунки розробляються за допомогою візуального інтерфейсу, обєднаного з логікою електронних таблиць. Платформа дозволяє створити застосунок з нуля або використовуючи готовий шаблон. В Glide можна створити невеликий інтернет-магазин, соціальну мережу, чат, застосунок для відстеження завдань та інше.

В Glide застосунки створюються в візуальному редакторі, де користувач додає на сторінку застосунка елементи керування та обєкти для функціонування. Для наповнення інформацією застосунка необхідно заповнити створити таблицю в Google Таблицях або в таблицях самого сервісу. Електронні таблиці в Glide служать як інструментом для наповнення контентом, так і для ведення бази даних.

Щоб створити застосунок користувачу необхідно: вигадати ідею для майбутнього застосунка, визначити для себе майбутні функції, увійти в конструктор і вибрати відповідний шаблон або почати створювати застосунок з нуля, створити сторінки, розмістити на них елементи, вибрати дизайн та створити записи в таблицях. Після цього можна перевірити функціональність застосунка та опублікувати його.

Особливості Glide:

  • Синхронізація з таблицями Google.
  • Бібліотека готових модулів.
  • Адаптованість застосунка під різні платформи.
  • Автоматичне оновлення застосунка.
  • Можливість спільної роботи.
  • Посилення безпеки та контроль доступу.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.