Falcon Auction

Falcon Auction
Тарифи Тількі платні доступи

Falcon Auction дозволяє створити проект на платформі, виконавці відгукуються на нього та пропонують свої умови. Замовник отримує можливість вибрати виконавця та починає роботу з ним через платформу. Мета платформи обєднати покупців і постачальників якої-небудь сфери.

Основні блоки платформи (агрегатора):

Аукціон

Покупець або замовник публікує проект-замовлення. Виконавці роблять ставки: пропонують свої ціни та умови. Замовник вибирає Виконавця для свого проекту.

Каталог Виконавців

Всі Виконавці відображаються в публічному каталозі. Вони можуть завантажити своє портфоліо та інформацію про себе. Для пошуку найкращого Виконавця в каталозі передбачено багато фільтрів. Крім того, замовник може запропонувати проект конкретному Виконавцю безпосередньо, скориставшись відповідною кнопкою.

Кабінет Замовника

Кабінет для керування проектами, роботи з повідомленнями та метриками. Тут зберігається історія всіх замовлень та отриманих ставок.

Кабінет Виконавця

Робоче місце Постачальника послуг для обробки замовлень та пошуку нових проектів. Є система сповіщень та можливість редагування своєї публічної сторінки в каталозі.

Фінанси

На платформі передбачено інтеграцію з платіжним шлюзом, тобто всі платежі проходять через баланс користувачів. Виведення коштів кожен користувач здійснює через оформлення відповідного запиту, тобто в напівручному режимі.

Платформа зберігає історію всіх транзакцій: нарахування коштів на баланс, виведення, консервація суми з балансу Замовника для оплати Виконавця та нарахування на баланс Виконавця.

Арбітраж

Для вирішення спорів між користувачами передбачений внутрішній арбітраж агрегатора. Якщо Замовник відмовляється приймати роботу Виконавця, Арбітраж проводить розгляд і вирішує наскільки виконана робота. На основі цього рішення відбувається оплата проекту, вона може бути частковою, або ж сума повністю повертається на рахунок Замовника. Функція Арбітражу може бути доступна тільки на тих платформах, де розрахунок йде всередині з підключенням платіжного шлюзу.

Модерація

У кабінеті модератора або сайт-менеджера налаштована можливість перевірки контенту користувачів. Платформа, де перевіряються всі відгуки викликає більше довіри у нових користувачів.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.