WIX

WIX
Тарифи Тестовий період

WIX багатий на шаблони. Це робить його дуже зручним як платформу для створення сайтів. Конструктор подбав про всіх: юристів, музикантів і дизайнерів – усі зразки розбиті за категоріями для зручного пошуку, і кожен може вибрати, що йому до смаку. Кожен шаблон сайту доступний у багатьох колірних рішеннях. Можна використовувати і як конструктор блогів, і як конструктор сайту-візитки або чогось складнішого.

Конструктор WIX хороший також тим, що орієнтований на новачків. Кожен елемент майстерні забезпечений докладною довідкою про його використання. Якщо текстовий варіант не дуже підходить, і ви хочете одразу ж подивитися, що і як робити, у WIX є відеоуроки з таких питань, як: налаштування шрифтів, вибір кольорів і фону для сайту, додавання зображень, тексту і фотогалереї, а також налаштування SEO.

За частиною user friendly інтерфейсу WIX точно входить до найкращих конструкторів сайтів. Щоб додати елемент на сторінку, його потрібно просто перетягнути з панелі інструментів. Але під час зміни шаблону доведеться потрудитися, щоб усе розставити на свої місця, оскільки шаблони в WIX не взаємозамінні.

Якщо ви не дуже знаєте англійську, не біда. Конструктор сайтів WIX підтримує свою адміністративну частину в перекладі безліччю мов, серед яких німецька, польська, французька, російська, зокрема й українська. Що приємніше, довідку WIX теж перекладає.

Один із неприємних моментів у WIX – дуже помітна реклама самої платформи на сторінках уже опублікованого сайту. За додаткову плату рекламний блок можна прибрати. Особливу увагу слід звернути на адресу, яку буде надано сайту після публікації:

http://*ім’я_облікового_запису*.wix.com/*Вибране_ автором_ім’я_сайту*.

Таку адресу не можна назвати зручною або такою, що легко запам’ятовується, проте навіть мінімальний тарифний план на хостингу з WIX дасть змогу стати господарем доменного імені в таких зонах, як .com, .org, .net, .biz, .co.uk і .info.

Варто згадати, що у WIX є і більш просунуті тарифні плани, що надають більше дискового простору. Використовувати його як конструктор інтернет-магазину можна з тарифом e-Commerce.

Плюси:

велика кількість шаблонів;
інтуїтивно зрозумілий інтерфейс;
є російсько- та україномовна версія.

Мінуси:

при зміні шаблону контент доведеться розставляти заново;
у безкоштовній версії є реклама сайтбілдера;
у безкоштовній версії ім’я сайту занадто довге.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.