Jimdo

Jimdo
Тарифи Безкоштовний тариф

Частково безкоштовна платформа для створення сайтів, тобто за тариф із мінімальними можливостями платити не потрібно.

Jimdo – ще один варіант конструктора сайтів з інтуїтивно зрозумілим інтерфейсом, однак для тих, хто раніше користувався такими конструкторами, як Weebly або WIX, у яких необхідно перетягнути необхідний елемент на сторінку, він може здатися не дуже зручним. Принцип додавання полягає в тому, щоб у меню вже наявного елемента натиснути кнопку “Плюс” і зі списку вибрати елемент. Однак палітра інструментів, якими володіє Jimdo, досить різноманітна – у ній є все, щоб створити і сайт-візитку, і інтернет-магазин.

У Jimdo також є близько 200 шаблонів, які входять до його безплатного пакета, не кажучи вже про ті, що стають доступними під час купівлі тарифів JimdoPro і JimdoBusiness. При виборі шаблону ми бачимо, які його частини ми зможемо редагувати, а які ні. Це дуже вдале рішення, особливо коли ми вибираємо, на чому саме на нашому сайті ми будемо робити акцент.

Також не варто забувати про взаємозамінність шаблонів Jimdo, які допоможуть нам легко перейти на новий шаблон. На жаль, розробники не дали можливості повною мірою переглядати доступні шаблони, тому для того щоб остаточно визначитися з вибором, вам необхідно буде зробити кілька зайвих дій.

Те саме можна сказати і про редагування маленьких об’єктів – меню форматування незручно витягується, що стає незрозуміло що до чого.

На особливу увагу заслуговує Jimdo як конструктор сайтів інтернет-магазинів. Для налаштувань доступно безліч опцій: валюта інтернет-магазину, країна його юридичної адреси, з огляду на зазначену країну може бути розрахований податок на додану вартість до продуктів, можна здійснити налаштування статусу товарів у магазині, описати час, необхідний для доставки, та відредагувати шаблони листів, які надсилаються клієнту. У більш розширених тарифних планах JimdoPro і JimdoBusiness можна вибрати способи оплати для створюваного інтернет-магазину.

Плюси:

широкий список шаблонів;
хороша гама інструментів для інтернет-магазину;
сильна безкоштовна платформа для створення сайтів.

Мінуси:

незручне відображення шаблонів при їх виборі;
незручне редагування елементів невеликого розміру.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.