Quarkly

Quarkly Quarkly Quarkly Quarkly
Тарифи Безкоштовний тариф

Quarkly — конструктор для створення повноцінних сайтів без допомоги розробників. За допомогою конструктора компанії можуть створювати унікальні сайти, наповнювати їх контентом та публікувати їх на власному домені. В даний час усі функції Quarkly надаються безкоштовно, щоб опублікувати сайт користувачі повинні підключитися до репозитарію на GitHub.

Інтерфейс Quarkly складається з декількох розділів — дашборд користувача та візуальний редактор. На дашборді відображаються сайти, які вже готові або над якими ведеться робота, а також створюються нові проекти. У візуальному редакторі за допомогою функції drag-and-drop додаються блоки чи окремі елементи. Блоки включають в себе готові компоненти для сайта, які залишається лише відредагувати. Це може бути навігаційне меню, футер, блок контактів, форми та блоки з варіантами розміщення тексту та медіафайлів. Окремі елементи представляють з себе стандартні компоненти сайта — кнопки, поля для тексту, зображення, посилання тощо. Додані блоки та елементи редагуються в правому меню, де у них можна змінити більшість параметрів (колір, розмір, положення, форми, шрифт, ефекти та інше). Для розробників є можливість редагувати сайт безпосередньо в коді.

Для роботи над сайтами в Quarkly можна підключити додаткових користувачів для його спільного редагування. Для готових сайтів перед розміщенням на домені користувачі налаштовують метатеги, додаються іконки (favicon) та залежності, будується бізнес-логіка. Quarkly підійде для роботи розробників, дизайнерів та контент-мейкерів, вони можуть разом працювати над одним проектом, виправляти його та наповнювати інформацією.

Особливості Quarkly

  • Створення сайтів у візуальному редакторі
  • Публікація сайту на власному домені
  • Багатофункціональний конструктор сайтів
  • Управління за допомогою гарячих клавіш
  • Спільна робота
  • Налаштування стилів
  • Готові блоки

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.