SITE123

SITE123
Тарифи Тестовий період

Мабуть, найпростіший безкоштовний конструктор сайтів. Назва говорить про те, що онлайн-ресурс можна створити за три кроки: вибір типу сайту і його спрямованості, назва, реєстрація.

На початку створення сайту в конструкторі ви зможете визначити, для якої сфери ви хочете створити його. І це все, що ви можете зробити для отримання шаблону, з яким ви працюватимете. Жодних варіантів дизайну для блогу, інтернет-магазину тощо. Це полегшує типову муку вибору шаблону і видає вам готову базову структуру онлайн-ресурсу певного типу.

Site123 пропонує користувачам специфічний візуальний редактор. Тут немає звичної функції “drag-and-drop”, а всі зміни здійснюються через спеціальні меню. Навіть назву ви не зможете поміняти простим натисканням тексту на розмітці сайту.

Цей конструктор простих сайтів підходить для новачків, яким потрібен невеликий ресурс: блог, лендінг, візитка, магазин. Для фахівців тут буде мало можливостей і функцій. Також немає можливості працювати з вихідним кодом.

Особливістю Site123 є можливість вибрати тип сайту: односторінковий або багатосторінковий. Таку можливість пропонують конструктори рідко.

Структуру сайту можна формувати за допомогою функціональних модулів. Причому налаштування таких розширень відбувається для кожної сторінки окремо. Крім того, що ви можете визначити кількість і розташування модулів для сторінки, можна вибрати спеціальний шаблон для їхнього виведення. Звучить не так уже й просто, як обіцяла назва конструктора.

Також ви можете підключати різні плагіни сторонніх сервісів: Google Analytics/AdWords, Facebook Pixel, LiveChat, Privy. Таких додатків більше сотні. Серед них є і плагін для налаштувань SEO. Крім того, для кожної сторінки можна додати мета-теги заголовка, опису, ключові слова, зображення і формат відображення веб-сторінки в Google і Facebook.

Офіційний сайт Site123 пропонує кілька тарифів:

Безкоштовне використання. Обмежень за терміном тут немає, але є копірайт конструктора у футері сайту.
Платний пакет – $7.80 на місяць. Як мінімум зможете використовувати свій домен.
Але коли ви захочете поліпшити ваш доступ, вам запропонують 4 тарифи. Платні пакети розрізняються за об’ємом сховища, пропускною спроможністю, обмеженням повідомлень розсилки і низкою додаткових можливостей конструктора.

Плюси:

Багато різних модулів.
Гнучкі та великі можливості налаштування і кастомізації.
Інтеграція з різними сервісами і соцмережами.
Є інструменти для просування сайту.
15 мов системи.
Техпідтримка 24/7.
Підказки в інтерфейсі та бази знань.

Мінуси:

Дорого.
Невелика пропускна здатність.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.