Mobirise

Mobirise
Тарифи Безкоштовний тариф

Незвичайний конструктор порівняно з тими, що ми вже встигли розглянути. Це безкоштовний офлайн-додаток для Windows і MacOS, а також Android. Це зручно для роботи без підключення до інтернету, але вимагає окремих витрат на хороший хостинг. Після встановлення програми ви зможете створити сайт у візуальному редакторі з функцією “drag-and-drop”.

Ви отримаєте велику добірку шаблонів і понад 1500 функціональних блоків. Шаблони розділені тематично і відрізняються один від одного не тільки візуальною складовою дизайну. Різниця помітна в структурі та компонуванні елементів. Кожен блок можна гнучко налаштовувати під ваші потреби.

Конструктор підійде для новачків у сайтобудуванні. Можна створити сайти-візитки компаній і приватних осіб, портфоліо і навіть магазини. Усі створені онлайн-ресурси адаптовані під мобільні пристрої.

Налаштовувати SEO-параметри можна для кожної окремо взятої сторінки сайту (назва, опис). У конструкторі можна підключити різні розширення, але не всі вони безкоштовні. Наприклад, редактор коду HTML/CSS коштує $69 одноразово.

Плюси:

Простий редактор.
Адаптивні шаблони.
Великий вибір додаткових блоків.
Гнучке налаштування.
Додаток для Android.

Мінуси:

Необхідність використовувати сторонній хостинг.
Багато необхідних базових опцій за додаткову плату.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.