CloudPayments

CloudPayments CloudPayments CloudPayments CloudPayments CloudPayments
Тарифи Безкоштовний тариф

CloudPayments — сервіс інтернет-еквайрингу для прийому платежів з сайтів та онлайн-сервісів. CloudPayments допомагає організаціям приймати платежі клієнтів за послуги та продукти, та вести аналітику за продажами. Сервіс підійде для впровадження в служби доставки, інтернет-магазини та маркетплейси, налаштування оплати підписки в онлайн-рішеннях та освітніх платформах.

Збір платежів в CloudPayments здійснюється за допомогою встановлення віджета на сайт, checkout-скрипта, розміщенням посилання або QR-кода. Сервіс підтримує три види платежів: оплата банківськими картами, оплата через Yandex Pay та оформлення розстрочки. Оплата послуг та товарів через CloudPayments відбувається на захищеній сторінці з платіжною формою, до якої клієнт повинен ввести дані банківської картки. Після оплати клієнти отримують повідомлення про здійснення платежу, гроші компанії на розрахунковий рахунок переказуються лише на наступний день.

Разом з CloudPayments бізнес може підключити онлайн-касу CloudKassir для фіксації безготівкових платежів відповідно до закону 54-ФЗ. Онлайн-каса та еквайрингова система допомагають збирати статистику продажів, формувати фіксальні документи та звітуватися в ФНС. Для збереження даних користувачів та транзакцій система використовує 3-D Secure та шифрування на транспортному рівні.

Особливості CloudPayments

  • Прийом платежів з сайтів та додатків
  • Хмарна-каса для фіксації чеків
  • Встановлення на популярні CMS
  • Оплата за допомогою віджета, посилань, QR-кодів
  • Прийом оплати банківськими картами та Yandex.Pay
  • Захист транзакцій

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.