Elementor

Elementor Elementor Elementor
Тарифи Тількі платні доступи

Elementor — плагін WordPress для створення дизайну сайтів. Elementor допомагає веб-дизайнерам створювати лендінги, багатосторінкові сайти та інтернет-магазини з унікальним дизайном. Сервіс підійде для створення сайту для малого і великого бізнесу, створення сайтів-портфоліо, електронної торгівлі, ведення блогів та сторінок заходів, акцій. Створені в сервісі сайти автоматично оптимізуються під розмір екрана користувача.

Elementor представляє з себе інтерфейс конструктора сайтів. Сторінки можна створювати як з нуля, так і з використанням готових шаблонів. Сайти створюються за допомогою перетягування елементів з панелі інструментів на сторінку. Для додавання користувачам доступно більше 100 різних елементів: текст, зображення, відео, кнопки, елементи навігації, форми для збору даних користувачів та інше. У доданих елементів змінюється їх характеристики, розмір, розташування, кольори, форми, шрифти тексту. Також для сторінок сайту налаштовується загальний стиль — застосовується фон, налаштовуються відступи, шрифти, розмір тексту, кольори, зовнішній вигляд кнопок.

Створені сайти публікуються через WordPress. Також у сторінок налаштовуються метатеги: title і description, додається favicon та формується sitemap. Користувачам доступно використання для налаштування власних HTML і CSS. Доповнювати і публікувати новий контент в Elementor можна безпосередньо в редакторі, після прийняття змін вони будуть миттєво опубліковані.

Особливості Elementor

  • Створення лендінгів і багатосторінкових сайтів в блоковому конструкторі
  • Готові шаблони для створення сайту і зберігання власних
  • Додавання функціональності за допомогою сотень елементів
  • Використання користувацького CSS та HTML-коду
  • Зміна контенту сайту після публікації
  • Адаптивний дизайн під різні екрани
  • Налаштування загального стилю сайту

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.