Editor X

Editor X Editor X Editor X Editor X Editor X
Тарифи Безкоштовний тариф

Editor X — сервіс для створення багатофункціональних сторінок без допомоги розробників. Editor X допомагає малим компаніям та окремим користувачам створювати функціональні сайти для інформування відвідувачів про свої послуги, продаж товарів, публікацію новин та постів, і інших випадках. Створені сайти автоматично адаптуються під розмір екранів відвідувачів.

Інтерфейс Editor X представляє собою блочний конструктор, де сайти створюються з нуля або за допомогою шаблонів. Додати на сайт можна заголовки, текстові блоки, зображення та відео, фігури, кнопки, форми та функціональні віджети (магазин, онлайн-запис тощо). У доданих елементів змінюється колір, розмір, форми, положення та інші параметри. У сайтів налаштовуються стилі: загальний вигляд кнопок, основні кольори, типографіка. Editor X дає користувачам можливість самостійно розробити блоки і розміщення в них контенту. У майбутньому їх можна використовувати як макети.

Після створення сайту він розміщується на домені сервісу або домені користувача. Для впровадження додаткових функцій на сайт розробникам доступна функція вставки коду та інтеграція по API з іншими рішеннями. Для просування сайту налаштовуються параметри SEO: метадані та назва сторінок, індексація, створення файлів robot.txt та sitemap, багатомовний контент. Після публікації сайту Editor X буде працювати у форматі CMS.

Особливості Editor X

  • Створення багатофункціональних сайтів
  • Додавання контенту на сторінку блоками
  • Створення користувацьких блоків для контенту
  • Налаштування SEO-елементів та отримання статистики
  • Індексація сторінок сайту з новим контентом
  • Підтримка віджетів: інтернет-магазин, форми, оплата

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.