Celestra

Celestra Celestra Celestra Celestra Celestra Celestra Celestra
Тарифи Тількі платні доступи

Целестра – це конструктор сайтів класу хмарна CMS, тобто розробка сайту відбувається не в візуальному редакторі, а в адміністративному інтерфейсі, близьким за своєю структурою та можливостями до промислових CMS. Цей підхід дозволяє зручно створювати відносно великі багатосторінкові проекти та інтернет-магазини. Управління дизайном сайту здійснюється через вбудовані типи меню, блоків, списків і матеріалів. У сервісі попередньо встановлені найпопулярніші шрифти, налаштування типографіки, оформлення елементів форм, а також бібліотеки кольорових схем, анімації, візуальних ефектів та іконок. Для професійних розробників передбачені можливості створення своїх кольорових схем, шаблонів для будь-яких елементів, доступ до css. Для роботи з лідами передбачений як сервіс простого менеджменту лідів і замовлень, так і легка версія CRM, яка дозволяє розгороджувати та адмініструвати ліди, угоди та клієнтів.

Однією з відмінних особливостей Целестри є можливість швидкого створення мобільного додатка на базі сайту. Структура додатка, кольорова схема, шаблони для розділів – усім цим можна керувати в особистому кабінеті, і в міру готовності додатка на сервісі буде створено дистрибутив, який користувач може самостійно опублікувати в онлайн-маркетах або розмістити додаток на аккаунті самого сервісу Целестра. Основними прикладами додатків на Целестрі є освітні сервіси (події, майстер-класи, реєстрація на заходи) та сервіси по доставці замовлень з ресторанів.

Важливу увагу приділяється роботі служби підтримки. Кожен користувач може розраховувати не просто на компетентну відповідь, а і допомогу в розробці.

Для корпоративних клієнтів робота з сервісом може замінити роботу з веб-студією.

Увійти

Зареєструватися

Скинути пароль

Будь ласка, введіть ваше ім'я користувача або ел. адресу, ви отримаєте лист з посиланням для скидання пароля.